By 1 april 2015 Read More →

April maandkalender om uit te printen

Een nieuwe maand een nieuw begin! Iedere eerste van de maand ontvang je van ons een nieuwe maandkalender, gemaakt door Oktoberdots. Een tijdloze maandkalender om uit te printen. Je kunt hem jaar na jaar opnieuw gebruiken als je dat wilt. Deze maandkalender is ook een echte do-it-yourself kalender! Want na het uitprinten van de maandkalender April, mag je zelf ook nog even aan de slag met het inkleuren er van. Veel plezier.

Iedere maand publiceren we een nieuwe maandkalender, zodat je uiteindelijk een volledige, tijdloze jaarkalender hebt.

APRIL gratis jaarkalender download

-> Download gratis maandkalender APRIL

TIP: De kalender is natuurlijk ook prima te gebruiken als verjaardag aftelkalender voor kinderen!

Oktoberdots

Bij Oktoberdots koop je de mooiste papierwaren. Gewoon online. Echte originele en gave artikelen van eigen ontwerp. Stuk voor stuk unieke items, die je niet gauw ergens anders tegenkomt. De ontwerpen zijn van begin tot eind met hart en ziel verzorgd. Dat zie je in elk product duidelijk terug. Ze stralen vrolijkheid, enthousiasme en geluk uit. Je wordt er gewoon helemaal blij van!

In de webshop koop je prachtige kaarten, stickers, posters voor in de (kinder)kamer maar ook voor een verjaardagskalender ben je aan het goede adres.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>