By 30 maart 2015 Read More →

Een verrassingsei maken van papier

Toen ik deze papieren eieren tegenkwam op Pinterest moest ik meteen denken aan de verrassingseieren die we vroeger kregen. Je kent ze vast ook nog wel; heerlijke chocolade met daarin een kleine verrassing. Print de bijgesloten PDF uit op gekleurd of gedessineerd papier en vul met lekkers en een kleinigheidje! Een kinderhand is snel gevuld….

verrassingsei maken van papier

eieren vouwen van papier

We gaan zelf een verrassingsei maken

Je hebt nodig: PDF, schaar, lijm en papier

  1. Print en knip uit
  2. Vouwen en vastplakken
  3. Vullen met snoepjes en gummetje, dan dichtplakken

Zo eenvoudig zijn deze verrassingseieren te maken!

stap voor stap ei knippen

Tip: is je papier te dun, zoals mijn schattige cadeaupapier van RICE, plak het dan op karton en knip het geheel uit.

Ik wens je fijne Paasdagen met heel veel eieren!

Denise Beckand – www.becolorand.nl

verrassingsei maken van papier

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Pasen, DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand