By 23 maart 2015 Read More →

Vliegtuigje vouwen, dat zou ieder kind moeten leren.

Een vliegtuigje vouwen, heb jij dat ooit gedaan? Ik was laatst bij een vriendin in haar studio in Amsterdam. Een heerlijke, grote, lichte ruimte waar ze als graphic designer de mooiste ontwerpen maakt. Aan het plafond hing een zelf gevouwen vliegtuigje van papier uit een oude atlas. Toen realiseerde ik mij dat ik nog nooit in mijn leven een vliegtuig had gevouwen.

vliegtuigje vouwen

Mijn nieuw do it yourself voor MoodKids was geboren.

Vliegtuigje vouwen

Je hebt alleen maar rechthoekig papier nodig. Bijvoorbeeld uit een tijdschrift of een wit A-4 en dit vouwfilmpje.

Let’s fly away….

liefs, Hydi van ohlalahydi

vliegtuigjes origami

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.