By 20 februari 2015 Read More →

Plassen plakken beloningskaart

Mijn jongste dochter is zindelijk aan het worden. Dat is best een uitdaging. Vooral voor mij. Om het voor haar (en voor mij) wat leuker te maken, bedacht ik een plasjes-plakken-beloningskaart voor haar. Heel fanatiek plakt ze nu gele plassen (stickers) in lege wc-tjes nadat ze zelf naar het toilet is geweest. Trots dat ze is!

En weet je wat ze zei?

“Mam, waar moeten de poepen?”

Tsja.. gaan we morgen toch maar even op zoek naar bruine stickers 😉

Je kunt de beloningskaart downloaden als je dat leuk vindt.

beloningskaart plassen op de wc

zindelijkheid beloningskaart

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden, Downloads, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.