By 6 februari 2015 Read More →

Liefde in een doosje

Valentijn…ik doe er aan mee! Maar niet groots hoor. Ik stuur de kids en Bert sowieso een kaartje en maak iets lekkers of koop hun lievelingssnoepjes. Ik doe niet mee aan de grote commercie, maar ik vind het wel leuk om aan de mensen om mij heen te laten zien dat ik van ze hou!

Vroeger schreef ik gedichten aan mijn beste vriendinnen, en soms doe ik met Valentijn nog iets liefs voor hen. Dit jaar maak ik voor de kids een doosje vol liefde, met een lekker snoepje erin! Voor de jongens teken ik bovenop een monstertje, voor Raven een poppetje ( dat ben ik dan he 😉 ).

Hieronder de werkbeschrijving, leef je vooral lekker uit met tekenen en plakken. O ja deze doosjes zijn ook leuk om kleine verjaardagscadeautjes in te verstoppen.

valentijnsdoosje maken

Benodigdheden:

  • 1 luciferdoosje ( de grootste maat)
  • tekenmaterialen
  • dubbelzijdig tape of lijm
  • mooi papier
  • schaar

Beplak het luciferdoosje aan de binnen en buitenkant. Maak een tekening op het juiste formaat en een tekstwolkje (of iets anders) om op het lipje in het doosje te plakken. Dit lipje zit standaard in het doosje en staat een beetje omhoog, leuk dus om iets op te plakken. Plak je tekening op de bovenkant van het doosje en uitschuiven maar! Onderin het doosje kun je je cadeautje of snoepjes verstoppen.

Happy Valentine allemaal !!

Groetjes Myrthe

TIP: Klik voor meer valentijnsdag inspiratie.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Valentijnsdag, Papier, DIY, Thema

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.