By 3 februari 2015 Read More →

Valentijn : Let love glow

Met Valentijn laten we elkaar weer extra weten hoeveel we om elkaar geven en daar horen hartjes bij. Voor deze gelegenheid maakte ik een armband met een hartje waarmee je zelfs in het donker kan laten zien dat je van iemand houdt. Let love glow!

Hoe maak je een valentijnsdag armbandje

let love glow valentijnsarmband

Wat heb je nodig:

  • Fimo klei fluoriserend
  • Sateprikker
  • Oven
  • Bakpapier/aluminium folie
  • benodigdheden om een armband te maken b.v. lint, dun elastiek, kralen enz.

Hoe maak je het:

Maak van een stukje fluoriserend klei een bolletje en boetseer hier een hartje van. Zorg dat het hartje niet te dun is, want anders krijg je moeilijkheden met het maken van een gaatje.

Draai voorzichtig de satéprikker door het hartje heen. Als je door het hartje heen bent, draai je de satéprikker voorzichtig rond, zodat het gaatje wat groter wordt om het makkelijk te rijgen.

Leg je kralen op de bakplaat op bakpapier of folie en volg de gebruiksaanwijzing op de verpakking van de klei.

Eenmaal uit de oven en goed afgekoeld, maak je van de harten een armband door er bijvoorbeeld lint doorheen te halen of elastiek met kralen. Dit kun je naar eigen idee afmaken.

Leg het geheel in het licht en je zult zien hoe het hart licht geeft in het donker.

>> Meer leuke Valentijnsdag ideeën vind je hier <<

let love glow dag en nacht, valentijnsdag armbandje

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.