By 1 december 2014 Read More →

Gratis maandkalender december

Alweer een nieuwe maand en wat voor eentje! Een heerlijke feestmaand om te genieten, maar ook eentje met veel verplichtingen, afspraken en dingen om te regelen. Deze maand kun je hem dus extra goed gebruiken die nieuwe maandkalender, gemaakt door Oktoberdots.

Deze maandkalender gratis downloaden? Dan kan! Iedere maand publiceren we een nieuwe maandkalender, zodat je uiteindelijk een volledige, tijdloze jaarkalender hebt.

 

gratis maandkalender december

Download gratis maandkalender December

TIP: De kalender is natuurlijk ook prima te gebruiken als aftelkalender voor kinderen!

Gratis Maandkalender

Iedere eerste van de maand ontvang je van ons een gratis maandkalender die je kunt downloaden. Het is een tijdloze kalender, zodat je hem jaar na jaar kunt gebruiken als je dat wilt. Deze maandkalender is ook een echte do-it-yourself kalender ! Want na het uitprinten van de maandkalender, mag je zelf ook nog even aan de slag met het inkleuren er van. Veel plezier!

NB. De maandkalender is exclusief te downloaden via moodkids.nl

Oktoberdots

Bij Oktoberdots koop je de mooiste papierwaren. Gewoon online. Echte originele en gave artikelen van eigen ontwerp. Stuk voor stuk unieke items, die je niet gauw ergens anders tegenkomt. De ontwerpen zijn van begin tot eind met hart en ziel verzorgd. Dat zie je in elk product duidelijk terug. Ze stralen vrolijkheid, enthousiasme en geluk uit. Je wordt er gewoon helemaal blij van!

In de webshop koop je prachtige kaarten, stickers, posters voor in de (kinder)kamer maar ook voor een verjaardagskalender ben je aan het goede adres. Oh, en vergeet de kerst-collectie niet te bekijken!

Posters op maat

Heb je een gave print gezien in de Oktoberdots Shop maar zou je die graag in een ander formaat willen? Dat kan! Heel veel prints uit deze shop kun je op een ander formaat bestellen, bijvoorbeeld een poster die je te groot vindt en graag wat kleiner zou willen, of juist een ansichtkaart die je graag erg groot zou willen ophangen!

Wij zeggen: bezoek Oktoberdots en laat je inspireren!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.