By 28 oktober 2014 Read More →

Creatief met vingerafdrukken

Nieuwsgierig wat kinderen vanaf en jaar of twee al met hun vinger en een beetje verf kunnen maken? Heel veel!

Vingerverven, wie is er niet groot mee geworden. Nieuw is uiteraard niet, maar leuk blijft het wel. Weet je echt niet meer hoe het moet? De techniek is simpel. Doop de vinger in de verf en maak de leukste figuren aan de hand van de stap-voor-stapoefeningen op de afbeelding hieronder en de vele ideetjes uit het boek Creatief met vingerafdrukken. We hebben een paar verrassend eenvoudige Halloween figuurtjes voor je geselecteerd.

tekenen voor halloween

In een aantal stappen maken kinderen o.a. grappige gezichten, enge monsters, mooie bloemen of een fantasiedier dat spontaan uit de duim is gezogen! Of een vleermuis, pompoen, spin en heks, zoals de halloween figuurtjes hierboven.

De mogelijkheden zijn eindeloos. De oefeningen zijn ingedeeld op onderwerp en oplopend in moeilijkheidsgraad.

Kortom: een bomvol boek met speelse oefeningen om heel wat regenachtige middagen creatief mee door te komen!

INFO en online bestellen: Creatief met vingerafdrukken ISBN: 9789043917292

creatief met vingerafdrukken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.