By 10 september 2014 Read More →

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand ….

Spiegeltje, spiegeltje aan de wand, wie heeft het mooiste bordje van het land?

Ik ben dol op de kringloopwinkel en vlak bij ons huis zit er 1 waar ook Brune zich altijd prima vermaakt. De laatste keer had Brune een prachtig bordje gezien met een dansende prinses erop. Natuurlijk is dit leuk om als bord te gebruiken, maar nog leuker is het om er iets van te maken wat je kan ophangen.

Deze DIY is te simpel voor woorden en je hebt er weinig voor nodig.

bordenhanger gebruiken

Materialen:

  • Mooie bordje
  • Secondelijm
  • Bordenhanger (deze komen van Bord & Meer)
  • Spiegeltje (bij de hobbywinkel)

Voorzie de rand van een laagje secondelijm, niet teveel want als het eronder uit komt is dat niet zo mooi. Laten drogen. Het bordje op de hanger plaatsen. Spijker aan de muur. Brune verzamelt graag mooie kaarten, tekeningen en gekke plaatjes bij elkaar, de spiegel moest in het midden.

Voila!

spiegelbord maken

 

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Eliane Roest is een verse ZZP'er. Overdag heeft ze haar ene been in de social media zitten terwijl ze met het andere been creatieve producties uit de grond stampt. Om dit alles in evenwicht te houden, haakt zij zichzelf 's avonds in slaap.