By 5 september 2014 Read More →

Cadeau bloem maken van plastic

Nadat ik de foto insteekhoesjes had uitgeknipt voor de souvenir slinger , bleef er nog het e.e.a. aan plastic over. Hiervan wilde ik ook iets maken zonder dat ik het gevoel had dat ik het zomaar weggegooide.

plastic cadeau bloem maken inpaktip

Cadeau bloem maken ? Dit heb je er voor nodig :

  • Restjes plastic fotoinsteekhoezen
  • splitpenne
  • gaatjestang

Zo ging ik te werk:

  • Knip smalle stroken uit de restjes plastic.
  • Maak met behulp van de gaatjestang gaten aan beide zijden.
  • Haal eerst de ene kant van alle stroken door een splitpen.
  • Haal vervolgens de 2e kant door de splitpen.
  • Sluit de splitpen en verdeel de stroken tot je een bloem krijgt.
  • Plak er een ronde sticker op.

Klaar is je cadeau bloem van plastic!

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Liza Veenendaal is getrouwd met Koert en moeder van Stijn (12) en Juul (8). Liza is graag onder de mensen, maar vindt het ook heerlijk om alleen op de bank te zitten met een kop thee en een haakwerkje of het kijken van een spannende serie. Pinterest is haar grootste inspiratiebron, als ze daar even op bezoek gaat, vergeet ze de tijd. Je kunt haar blij maken met een grote kop thee met een lekkere koek of chocola, kleur, D.I.Y., lol maken met familie en vrienden, films van Disney, de illustraties van Fiep Westendorp en nog veel meer. D.I.Y. happiness en het ontdekken van klein geluk deelt ze op haar blog Confetti Lab. Naast het bloggen houdt ze zich ook nog bezig met grafische vormgeving, interieur- en productstyling.