By 3 september 2014 Read More →

Wat een poppenkast! Recycle je poppenkastpop

Struinend door de kringloop vond ik laatst 5 poppenkastpoppen. Ik was er zeer content mee. Want daar ging ik wat mee maken. Wat? Geen idee! Maar ik heb dat, dat ik wat vind en dat ik er dan meteen bij denk “daar kan ik wat mee”. Dat snap jij toch ook wel?!

Nu liggen ze te liggen. Die poppenkastpoppen. Wachtend op een make over. Alle vijf. En ik zoek me rot –zo nu en dan he niet de hele tijd hoor – naar leuke zelfmaak ideeën voor poppenkastpoppen. Zoiets als deze drie ideetjes die ik tot nu toe vond.

recycle poppenkastpop DIY idee

3 x koop of recycle poppenkastpop 

Je kunt ze zelf maken. Maar deze voorbeelden zijn ook kant en klaar te koop. Nog eenvoudiger. Tijd over dus om nog eens naar de kringloop te gaan.

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>