By 26 augustus 2014 Read More →

Simpele ijsjesslinger van papier

Een gek woord eigenlijk; ijsco. Wordt dit woord nog wel gebruikt? Zeg jij: mag ik een ijsco of ijsje? IJsco klinkt wel heel ouderwets. Maar ik beken, ik zeg ijsco. Niks mis mee.

IJsjes zijn op het internet een hit! Typ eens op Pinterest ‘icecream diy’ in en je krijgt de leukste ideeën tevoorschijn. Heel gaaf vond ik de sponsjes met een ijscostokje erin. Ik zocht verder en vond een leuk gratis ijscotemplate. Ik printte ze uit op gekleurd papier. Een roze lint leek mij perfect om de ijsje op te plakken. Je kunt de ijsje natuurlijk zelf nog versieren met discokorrels of wat glitter. De ijscoslinger hangt op de kamer van Madee. Een ode aan de heerlijke zomer. Ik heb nog een paar over en misschien worden dat wel uitnodigingskaartjes voor een feestje of plak ze op een groot vel papier en je hebt een zomerse poster.

diy ijsslinger maken van papier

Dit is de link voor de gratis printversie:

Ice cream cone template – AllKidsNetwork.com

fijne zomer!

ijsslinger van papier maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.