By 18 augustus 2014 Read More →

Je bureau opruimen DIY

De vakanties zijn bijna voorbij, iedereen gaat weer naar school. Alle zomervakantiespullen zijn opgeborgen tot volgend jaar, nu nog je bureau opruimen. Om al de losse stiften, potloden, scharen en liniaal een plekje te geven maakte ik deze pennenbakjes van lege blikjes beplakt met papier.

DIY tincan zelf maken met blik

Je hebt hiervoor nodig: blikjes (controleer op scherpe randen!) gekleurd papier, stickers, lijm en een schaar.

Meet de hoogte van het blik en knip van gekleurd papier een achtergrond die je vervolgens op het blik plakt; het begin is gemaakt. Laat nu jullie fantasie de vrije loop en maak een sprookjesbos, dieren op de boerderij of een maritiem sfeertje. Ik gebruikt niet alleen papier maar ook stickers, takjes, watjes, wasabitape, kortom alles wat je op kunt plakken. Fijn een opgeruimd en gezellig bureau!

conserven blik knutselen

DIY blik

diy blik bureau accessoires maken

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Denise Beckand is gek op kleur, geeft kleuradvies voor je huis en heeft een blog Becolorand met verhalen over ‘een kleurrijke en creatieve wereld’. Getrouwd met haar jeugdliefde Emiel woont ze in het zuiden van het land. Ze is verslaafd aan creatief bezig zijn, musea bezoeken, films kijken, lekker koken, gek op vogels en rode lippenstift. Papier is haar favoriete materiaal: ’Iedere keer weer ervaar ik het als een klein wonder hoe een tweedimensionaal vel papier tot leven komt onder mijn handen’. Ze is op zoek naar het ongebruikelijke, dat wat je niet verwacht met papier! Wil je zien wat breng dan een bezoek aan Becolorand