By 11 juli 2014 Read More →

De supersnelle t-shirttas

Dit is weer zo’n DIY waarbij je meteen zin hebt om je kledingkast even bij langs te gaan. Ik gebruikte witte tshirts van Wopke, maar een kleurtje is natuurlijk veel leuker!

Het idee is niet van mezelf. Ik ben een groot fan van de blog van Rubyellen; Cakies. Zij maakte de tas samen met haar dochters.

DIY t-shirt tas maken

T-shirt tas maken – Dit heb je nodig:

  • t-shirts
  • gum
  • guts
  • garen
  • kralen

Wat moet je doen?

Guts een leuke vorm uit een gum. Ik tekende een ananas uit de losse pols. Strijk het shirt voordat je gaat stempelen. Stempel met een stempelkussen dat geschikt is voor stof op de de shirts. Als je klaar bent met stempelen, strijk je het shirt zodat de stempel fixeert in de stof.

Knip de mouwen en de hals van het shirt en keer het binnenstebuiten en naai de onderkant van het shirt dicht. Nu is je tas al bijna klaar. Wikkel met een felgekleurd draad om de hengsels om deze wat te verstevigen. Om het nog net dat beetje extra te geven hingen we er een gezellige tassel aan! En nu is de tas klaar voor het strand, of de gymkleren…

how to tshirt makeover

Doei!

Wimke

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.