By 10 juli 2014 Read More →

Stap voor stap leren tekenen

Veel kinderen en volwassenen zijn een beetje onzeker over hun tekenkwaliteiten. Ze denken of vinden dat ze niet kunnen tekenen. Dat is onzin! Vindt ook Mieke Jenneskens. Iedereen kan namelijk tekenen. Zeker als je het stap voor stap leert, er vervolgens lol in krijgt en daardoor steeds beter wordt.

Illustrator Mieke Jenneskens vindt het mooi om grote en kleine mensen te laten ontdekken dat er creativiteit in ze schuilt. Dat ze niet onzeker hoeven te zijn, omdat ze juist wel kunnen tekenen, als je het maar gewoon probeert.

Stap voor stap leren tekenen

Mieke bedacht het “Ik kan Tekenen” boek – waar je stap voor stap mensen, dieren en emoties leert tekenen. Speciaal voor de vakantie heeft Mieke het “Ik kan Tekenen Vakantieboek” gemaakt. In het Vakantieboek komen alle landen clichés voorbij; English breakfast, de Nederlandse fiets, de Franse Croissant en de Italiaanse Vespa om waar wat te noemen. Naast leuke weetjes over de voorwerpen die je leert tekenen leer je ook nog en paar woorden in een vreemde taal!

Wij zijn het volkomen met Mieke eens: Tekenen Rules !

stap voor stap leren tekenen

Op Mieke’s blog Studiodrift.nl lees je het grappige ontstaan van het Ik kan Tekenen Vakantieboek en kun je ook als je toch echt meer van knutselen houdt PDF download aankleedpoppetjes vinden in dezelfde stijl.

Meer info en online bestellen: Studio Stift

Dit artikel bevat producten die door een merk of bedrijf zijn opgestuurd. Meer info

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.