By 12 juni 2014 Read More →

WK flessenvoetbal

Gisteren was het Buitenspeeldag en vandaag start het WK voetbal. Hoe leuk is het om samen te spelen! Speel met je vriendjes/ vriendinnetjes of je fanatieke voetbalvader het: WK flessenvoetbalspel en laat oranje scoren!

Flessenvoetbal

wk voetbal spel kinderen

Dit heb je nodig om flessenvoetbal te spelen:

– lege bierflesjes

– gekleurd garen

– voetbal

– stopwatch

– fluitje

– optie: water

Wikkel om de halzen van de bierflesjes met garen de kleuren van de landen die meespelen op het WK. Vul de flesjes met water en zoek een grasveld op dat groot genoeg is voor flessenvoetbal.

wk flessenvoetbal DIY

Spelregels WK flessenvoetbal

Zet de stopwatch op 15 minuten en start de wedstrijd. Probeer zoveel mogelijk elkaars flesje omver te schoppen met de bal. Is je flesje binnen de 15 minuten leeg (of kapot)? Dan ben je uitgeschakeld. Degene die na de 15 minuten nog het meeste water in zijn flesje heeft is de winnaar!

Veel plezier! Groetjes Wimke

TIP: De glazen flesjes kun je in verband met de veiligheid ook vervangen door plastic flessen!

wk flessenvoetbal spelregels

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.