By 6 juni 2014 Read More →

Everything you go through, grows you!

3,5 jaar geleden begon ik met Maike samen MoodKids. Een plek waar we onze passie voor design, kids & diy lieten samen komen in een ‘online platform’.

Met heel veel plezier maakte ik 9 edities van ons online magazine, eerst helemaal alleen, later ook met hulp van hele creatieve dames.

Wat begon als het waarmaken van een ideaal in de online wereld, is nu uitgegroeid tot een bedrijf. Een bedrijf dat blijft groeien en blijft veranderen. Een plek waar duizenden creatieve ouders elke maand een kijkje nemen om inspiratie op te doen. Wat ben ik trots dat wij dat voor elkaar hebben gekregen!

MoodKids heeft veel potentie om verder te groeien en dat kost tijd en heel veel energie. Tijd en energie die ik helaas niet (meer) heb om er in te steken. Ik heb immers ook nog een gezin en een freelance bestaan als grafisch vormgever. Ik kom handen te kort! Dus de kogel is door de kerk, ik ga MoodKids verlaten.. Spannend en verdrietig tegelijk, want wat hebben we hard gewerkt om het te laten zijn wat het nu is!

Maike neemt het roer in haar eentje over en heeft me beloofd het concept te laten bestaan en te laten groeien.

Wie weet zien jullie mij nog eens terug als gastblogger of zal ik mijn naam op een andere manier aan MoodKids verbinden, maar in ieder geval wil ik jullie bedanken voor de vele bezoekjes aan MoodKids en ik zou Eefje niet zijn als ik er niet een printable bij maak. Dus bij deze, een gepaste quote, voor iedereen die een nieuwe stap in zijn of haar leven maakt.

Liefs, Eefje

DOWNLOAD de gratis Everyting you go through, grows you ! poster

Everything you go through grows you quote poster

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Downloads, Papier, DIY

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.