By 2 juni 2014 Read More →

Wisseltruc voor mama’s

Opruimen! Daar ben ik al een tijdje mee bezig. Ik wil het leven wat lichter maken, niet meer zo vol, zo veel, gewoon wat simpeler leven.

Opruimen in en rondom het huis. Vooral mijn garderobekast heeft een enorme boost gekregen. Weg ermee: niet gedragen kleding, kleding die zijn beste tijd wel heeft gehad, kledingstukken die me niet staan.

Met behulp van styliste Linda van styledbylinda zijn we mijn kledingkast nagelopen. En ik had van te voren een selectie gemaakt van (4 vuilniszakken) kleding en schoenen die ik toch nooit meer aan heb.

Het kledingdevies van Linda voor mij: LESS IS MORE. En dat is nu net wat ik nodig heb in deze fase van mijn leven.

Maar wat doe ik nu met al die sieraden? Die enorme berg, weliswaar keurig opgeborgen in containers van de Hema? Al die armbanden. Dingdong, een nieuwe #diy was geboren: maak van je armband een ketting.

hergebruik sieraden DIY

Maak van je armband een ketting

Wat heb je nodig?

  • een houten ronde armband
  • repen stof, wol, leren veter, koordjes; alles wat je maar kunt gebruiken om de armband aan kunt bevestigen

En hoe maak je het?

  • Ik heb van repen stof een koord gevlochten, koordjes gevlochten en een koord gehaakt.
  • Bevestig de uiteinden aan elkaar en bevestig aan de armband.

Simpel en snel toch?

groetjes van Hydi van ohlalahydi

DIY sieraden hergebruiken

 

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Fashion, DIY

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.