By 5 mei 2014 Read More →

Moederdag Kleurplaat Medaille Matje

Hier is dan de enige echte Moederdag Medaille Matje-kleurplaat speciaal ontworpen door Sietske Ridders voor alle Moodkids lezers !!

moederdag kleurplaat

Jouw moeder is natuurlijk ook de allerliefste, allerbeste, aller stoerste, alles kunnende übermoeder die er is! En dat verdient een medaille. En nog eentje. En vooruit nog een. Een heel matje vol medailles, want mama is gewoon geweldig.

Dat weet ze zelf natuurlijk ook wel, maar op Moederdag spreken we dat gewoon maar eens uit.
LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

 

Zo maak je zelf een medaille matje voor Moederdag:

  • Download de Moederdag kleurplaat (gebruik wat dikker papier zonder glans, dan pakken stiften en potloden het best en kun je er ook nog een lint aan vastmaken)
  • Kleur en versier
  • Maak er een mooi lint aan vast
  • Hang om de nek van je moeder

Fijne Moederdag!

moederdag kleurplaat, medaille

Sietske Ridders

Deze kleurplaat is gemaakt door Sietske Ridders bekend van het kleurplatenabonnement. Het kleurplatenabonnement is geschikt voor zowel volwassenen als voor kinderen en is heel leuk om cadeau te geven. Meer info vind je op SietskeRidders.com

TIP: Ben je benieuwd naar de kleurplaten? Op de Facebookpagina van het kleurplatenabonnement delen mensen hun ingekleurde creaties.

Kleurplaat Moederdag #MMMkleurplaat

Heb jij zo’n mooie kleurplaat gemaakt of gekregen? Deel je Moederdag Medaille Matje dan op social media en gebruik de hastag #MMMkleurplaat .
LEES HIER: meer moederdag do-it-yourselfs

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Moederdag, zelf maken, DIY, Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.