By 25 april 2014 Read More →

Lente Lintjes Lamp

Toen in zwanger was van Madee kreeg ik een naaimachine. Ik naaide, naaide en naaide veel. Van theemutsen tot labeldoekjes. Maar ook dekentjes en kasthangers. Toen ik wist dat ik een meisje verwachtte pimpte ik haar toekomstige kamertje met een eigengemaakte roze boerenbont ruitjes dekentje en een zelf genaaide lampenkap.

Madee is inmiddels 4 jaar. Het dekentje ligt in de poppenwieg. De verkleurde lampenkap haalde ik dit weekend weg. Ik vond uit mijn naaimachine periode nog een doos vol lintjes en kocht er nog wat fluortinten bij. Een nieuwe lampenkap is geboren!

De ruitjeslamp maakt plaats voor een frisse lintjeslamp.

lintjeslamp maken

Ook een Lintjes Lamp maken ? Dit heb je nodig:

  • veel lint
  • schaar

Een werkbeschrijving:

Is niet nodig. Lintjes knopen en klaar! O ja… misschien nog een beetje bijknippen.

Een fijne dag! Wimke

lintjes lamp maken diy

lamp van linten maken

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY, Kinderkamer

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.