By 24 april 2014 Read More →

TOP 3 haken en breien in 30 minuten – Snelle DIY projecten

We hebben al heel veel te gekke haak- en breiprojecten voor je bedacht en gemaakt op Moodkids. Onze gastbloggers Hydi en Eliane zijn beiden gek op wol en dat is ook wel terug te zien in hun DIY tutorials die ze voor Moodkids schrijven. Maar natuurlijk heb je niet altijd even veel tijd om creatief te zijn. Een kwartiertje hier of uurtje daar. Snel resultaat is dan extra fijn!

Deze boeken bevatten leuke, korte en snelle haakpatronen (en breiprojecten) voor als je niet heel veel tijd hebt maar wel zin hebt om een halfuurtje creatief te zijn met haak- of breinaald.

snelle haakpatronen , snelle breiprojecten, haken en breien in 30 minuten, boekentip, leren haken, leren breien

  1. 75 vogels, bijen en vlinder om te haken en te breien – Niet alleen buiten zien wij ze vliegen. Ook binnen kun jij binnen een half uurtje zelf vlinders, vogels en bloemen haken of breien. Leuk om cadeau te geven of om je huis lenteproof te maken! Complete gids voor het haken en breien van bloemen, blaadjes en beestjes. Aanrader! Info & online bestellen: 75 vogels, bijen en vlinders om te haken en te breien
  2. Breiprojecten van 30 minuten – originele patronen om binnen een halfuur  te breien. Geen tijd om te breien? Het gaat sneller dan je denkt! In dit boek vind je een collectie van 60 breiprojecten die je gemakkelijk in kunt passen in je vrije tijd. Resultaat in no time. Fijn! Info & online bestellen: breiprojecten van 30 minuten
  3. Haakprojecten van 30 minuten –originele patronen om binnen een halfuur te haken. Geen tijd om te haken? Dit boek bevat ruim zestig haakprojecten die je binnen de 30 minuten moet kunnen maken. Praktische accessoires en origineel speelgoed, genoeg om uit te kiezen! Info & online bestellen: haakprojecten van 30 minuten

Snelle haakpatronen

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.