By 18 april 2014 Read More →

Paastrofee aan de muur

Maak zelf een paastrofee voor aan de muur van een doos en papier! Leuke paas DIY om zelf of samen met je kids te maken. Leuk voor de kinderkamer. Hoe je de paastrofee maakt vind je hier.

Ik ben gek op dierenkoppen aan de muur! Er zijn ontzettend veel prachtige uitvoeringen te vinden van allerlei wild. Laatst zag ik prachtige origamidieren voor aan de muur. Ik moest me inhouden, we zitten aardig vol hier in huis.

Toen ik van de week een lege doos in mijn kast tegenkwam, ontpopte het idee om een paastrofee te maken. Heel makkelijk te maken in je eigen favoriete kleurstelling. Deze hangt nu op Raven haar kamer, om alvast in de paassfeer te komen. We gebruikten een aantal mooie vellen papier om de oren te maken, wat masking tape voor de neus en oude knopen uit oma Leitje haar knopenkistje voor de ogen. Et voila klaar was onze paastrofee. Succes!

paastrofee aan de muur

Maak ook een paastrofee aan de muur:

Boodschappenlijstje:

  • Een lege doos
  • Vellen stevig gedessineerd papier
  • Masking tape
  • Knopen

paastrofee aan de muur

Meer leuke paasideeën vind je hier.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Myrthe, werkt als stylist onder de naam Studio Soet en is tevens eigenaar van de webshop Soetwaren. Zij woont in de Zaanstreek met jeugdliefde Bert en dochter Raven (2003), zoon Zep (2005) en zoon Jip (2010). Doet graag 1000 dingen tegelijk en houd van imperfectie! Maakt dolgraag fotoproducties voor webshops, merken of voor Moodkids. Houdt van kindermode en 'living with kids', kan niet zonder mooie beelden! Tijdschriftenmaniak, vrolijk, ontembare wilskracht en passie, soms wat manisch, maar ooooh wat houdt ze stiekem van 'druk zijn' ! D-I-Y staat nog net niet op de voorgevel van het huis, want er wordt daar flink wat geklust ! Nu dan ook voor Moodkids, ze voelt zich bevoorrecht met haar vak. Je kunt haar werk zien op Studio Soet/ Soetwaren.