Voorjaarscollectie van H&M + DIY konijnenhanger

Denim Love bij H&M!

Spring is in the air en oh wat worden we daar blij van! Nog een heel seizoen ligt voor ons om de mooiste zomerjurken en korte broeken te dragen. Ook de voorjaarscollectie van H&M hangt alweer te pronken in de winkels en voorzichtig aan bedenken wij alvast wat we allemaal willen gaan dragen.

h&m spring, kids collectie, voorjaarsmode kinderen, denim, spijkerbroek, jeans, kinderkleding

 

Voorjaarscollectie van H&M

Als echte denim lover werd ik al gretig van de nieuwe kids voorjaarscollectie van H&M. Volop keuze aan denim voor meisjes én jongens. En zelfs het tuinbroekje mag weer! Combineer verschillende soorten denim met elkaar of gooi er een trui op met wilde print. Denim kan eigenlijk met alles en mag niet ontbreken in jouw voorjaarsgarderobe en die van je kinderen.

Gelukkig houdt mijn dochter ook van denim, als het maar een jurk of rok is. Ik kocht alvast dit denim jurkje van soepele stof voor haar. Lily heeft op haar kamer éen roze knopje aan de muur waar ze altijd haar mooiste kledingstuk aan op hangt. Een pronkstuk. Tot nu toe hing het nog aan een simpel haakje, maar ik bedacht er een simpele DIY voor om er een konijnenhaakje van te maken!

konijnenhanger maken, diy, hanger, kledinghaakje, kinderkamer, download, illustratie, rabbit

Wil je zelf ook een konijnenhaakje maken?

Easy! Je download en print deze illustratie uit op A4 papier en knipt hem uit. Vervolgens trek je de vorm over op een stuk karton en knipt dit ook uit. Daarna plak je deze delen op elkaar vast met alleslijm. Een los haakje haal je bijvoorbeeld uit een oude kledinghanger. Deze bevestig je met tape achter op het konijn, eventueel verstevigen met nog een stukje karton en tape. Et voila! Klaar is je konijnenhanger.
Laat  jouw zoon of dochter het allermooiste kledingstuk uit de kast uitzoeken en laat het pronken aan de muur.
konijnenhanger maken, diy, hanger, kledinghaakje, kinderkamer, download, illustratie, rabbit, konijnenhaakje

konijnenhanger maken, diy, hanger, kledinghaakje, kinderkamer, download, illustratie, rabbit, konijnenhaakje

Meer info of shop de nieuwe denim collectie voor kinderen bij H&M

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.