By 28 februari 2014 Read More →

Maak zelf een sterrenslinger van Engel.

Ook in de kinderkamer doen wij volop aan DIY. We kregen een heel klein pakketje van DIY webshop Djello en maakten er een heuse glow in the dark sterrenslinger van.
Sam kreeg hem boven zijn bed, de kleuren passen precies bij de rest van zijn babykamer.

sterrenslinger maken, diy, doe het zelf, kinderkamer, paper garland, papieren slinger maken, sterren aan de muur, glow in the dark, engelpunt

Maak zelf een sterrenslinger van Engel.

Het merk Engel. (je weet wel, van de pompoms en andere geweldige papieren slingers) ontwierp dit leuke DIY pakketje om zelf een sterrenslinger te maken. Het pakketje bestaat uit een aantal vellen met stickers en een lange lijn waar je zelf de sterren en stippen omvouwt en op elkaar plakt. Zo is elke slinger uniek! De slinger is ook leuk als (brievenbus) kadootje!

Je koopt de slinger bij Djello voor slechts 12,95

Deze webshop is aangesloten bij de MoodKids webshopgids.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.