By 21 februari 2014 Read More →

Bureaublad download “Take a break”

We moeten onszelf er allemaal wel eens aan herinneren om een korte pauze te nemen tijdens het werken of chaotische dagen met de kids. Ik heb zelf de neiging achter de computer te kruipen en er rond het middaguur even een broodje achter te eten om tegen het einde van de middag met droge ogen en een stijve nek de werkdag af te sluiten. Niet zo goed!

bureaublad, desktop, achtergrond, wallpaper, download, gratis, grafisch, quote

 

Download bureaublad achtergrond

Download nu gratis deze bureaublad achtergond voor op je computer, ipad, of laptop en je wordt er automatisch aan herinnert! Houdt MoodKids goed in de gaten, want we zullen vaker mooie designs aanbieden voor op je bureaublad. Vorig jaar maakten we een serie met elke maand een ander design, nu zullen ze tijdloos zijn.

bureaublad desktop download take a break

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Downloads, Trend, DIY

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.