By 20 december 2013 Read More →

Origami Pattern Birds & Foxes

Dat wij hier bij moodkids dol zijn op papier en origami is je vast niet ontgaan.

Een van onze eerste papieren printables was niet voor niets een stijlvolle variant van het ouderwetse zoutvaatje (kikkerbekje) vouwen.

Toen ik zelf als kind nog op de basisschool zat volgde ik al een aantal origami workshops. Ik vond het heerlijk om te vouwen. En nog steeds trouwens. Het vouwen blijk voor mij op de een of andere manier een rustgevende bezigheid te zijn. Achter mijn bureautje kun je mij – als ik geen mails beantwoord – geregeld vinden met een caffè latte en een vierkant velletje mooi papier.

origami, papier, origami birds, vogels vouwen, papierkunst

Origami Pattern Birds & Foxes

Afgelopen week zond Maureen me de origami vogels en vossen toe. De mooie vogeltjes en vossen – Birdtoldme by Britta Manger – zijn echt prachtig! Aan de hand van een losse instructie die bij de voorgedrukte velletjes origami papier zit, vouwde ik vrij eenvoudig een decoratieve vos en vogel. Ze staan me nu aan te staren terwijl ik nog even geniet van mijn caffè latte voor ik weer aan het werk ga. Dank je wel, Maureen!

Meer info en online bestellen: Origami Pattern Birds & Foxes via Djello.nl

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: DIY, Papier

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.