By 19 december 2013 Read More →

Kerst doeboeken

In de kerstvakantie is er straks volop tijd om alleen of gezamenlijk creatief bezig te zijn. We selecteerden 3 verschillende doeboeken (voor kinderen) met projecten waar jij (of je kind) heel veel van je creativiteit in kwijt kunt.

doeboeken voor kinderen, diy, wintertijd, sneeuwvlokken haken, zelf wenskaarten maken, kerstkaarten maken

100 sneeuwvlokken om te haken – De titel van dit haakboek zegt het eigenlijk al, dit boek geeft je een complete verzameling haakpatronen om ijskristallen te haken. De een nog mooier dan de andere! Alle ideeën kunnen worden gebruikt voor het versieren van kleding, accessoires, cadeaus, de kerstboom en nog veel meer. Info en online bestellen: 100 sneeuwvlokken om te haken

Wintertijd – De kaft van dit boek sprak me zo aan dat ik er wellicht een beetje te veel van verwachtte. Voor wie van kaarten maken en scrapbooking houdt is dit boek waarschijnlijk een aanrader, voor mijzelf bevat het net iets te veel tierelantijntjes. Doeboek vol met creaties waarvan de basis papier is. Daarnaast wordt er gewerkt met lint, garen en nog veel meer. Info en online bestellen: Marianne’s Favourites Wintertijd

Zelf Wenskaarten maken – Dit is echt een doeboek voor kinderen. De illustraties en voorbeelden zullen veel kinderen aanspreken. Door de duidelijke uitleg en stap voor stap foto’s kunnen kinderen al vanaf een jaar of 6 zelf aan de slag met dit boek. 3D kaarten, pop-up kaarten en meer. Ideeën genoeg in dit doeboek. Snel aan de slag om zelf (kerst-) kaarten en enveloppen te maken. Info en online bestellen: Zelf wenskaarten maken

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.