By 11 december 2013 Read More →

Haarband kind: gewei of kroon

Je kunt gerust stellen dat ze een haarbanden tik heeft, die dochter van mij. Alle kleuren van de regenboog en het liefst met grote strikken of kroontjes erop.
Jouw kind ook dol op haarbanden? Eefje maakte twee gratis haarband kind sjablonen om zelf easy peasy te maken. Je kunt kiezen uit een kroontje of een rendiergewei.

Haarband kind

Voor de aankomende feestdagen gingen we zelf aan de slag en toverden en paar simpele haarbandjes om in een gewei en éen met een kroontje. Eigenlijk heel simpel, met twee vellen glitter foampapier (kan ook glittervilt zijn, wat je maar kunt vinden).

Jouw kind ook dol op haarbanden? Eefje maakte twee gratis haarband kind sjablonen om zelf easy peasy een diadeem te maken. Je kunt kiezen uit een kroontje of een rendiergewei.  Leuk voor kerst!

Ik ontwierp twee sjablonen voor je om het nog makkelijker te maken, deze download je hier.

Jouw kind ook dol op haarbanden? Eefje maakte twee gratis haarband kind sjablonen om zelf easy peasy een diadeem te maken. Je kunt kiezen uit een kroontje of een rendiergewei.

diy, haarband, kroon, gewei, kerst

“Ja, ehh, mam, moet ik zo serieus kijken?…”

diy, haarband, kroon, gewei, kerst

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.