By 10 december 2013 Read More →

Wrap that Christmas present!

Genoeg pakjes in te pakken in deze maand, vandaar dat we je deze Christmas wrapping set met 3 soorten inpakpapier en labels kado doen!

Veel plezier met inpakken!

kerst, kadopapier, gratis download, christmas, wrapping paper, download, kerstboom, grafisch, labels, printable kerst, kadopapier, gratis download, christmas, wrapping paper, download, kerstboom, grafisch, labels, printable

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.