By 4 december 2013 Read More →

Snowman Party Printable – Sneeuwman rietjes

Begin dit jaar bedachten we de Pinokkio rietjes die zelfs de Amerikaanse Disney website Spoonful (RED: inmiddels offline) haalden! De party printable werd heel veel gedownload en we zagen de Pinokkio rietjes langsflitsen op blogs, Facebook, Instagram en Pinterest. Helemaal geweldig! Dus wij dachten laten we het jaar dan ook maar afsluiten met zo’n knaller van een download. 🙂 Gratis en voor niets.

Party Printable Snowman Straws by Moodkids.nl #freebie

Deze keer zijn het sneeuwmannen die je glaasje melk of ranja opvrolijken. Deze party printable is met de huidige weersverwachting (witte Kerst? witte Sint!) natuurlijk super actueel en komt met een oranje rietje (wortelneus!) natuurlijk het beste tot zijn recht.

Download de Snowman Party Printable en volg verder de instructies die op het knipvel staan.

Let is snow, let is snow, let it snow!

PARTY TIP : Toch niet zo’n sneeuwliefhebber? Bekijk dan de party printable Pinokkio rietjes !

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>