By 2 december 2013 Read More →

Babydeken haken – een granny square patroon

Baby op komst? Haak dan eens een granny dekentje voor de nieuwe wereldburgerer. Een dekentje is heel persoonlijk, lief en  makkelijk te maken. Ik heb voor dit exemplaar gekozen voor een lekker dikke deken. De wol heb ik onder andere bij De Vlotte Knot (wat een gewéldige wolwinkel) vandaan en uiteraard heb ik mijn eigen wolvoorraad tevoorschijn gehaald.

Nodig

  •          wol
  •          haaknaald 10
  •          liefde ♥

patroon babydeken haken

Bekijk hier hoe je een granny square moet haken.

Ik gebruikte verschillende garen en haakte als de garen iets te dun was, met twee draden.   tegelijk. Laat je het resultaat zien op de FB-pagina van Moodkids?

haak ze!

liefs, Hydi van stof enzo

patroon granny babydeken, haken, crochet, deken, doek, babykamer, diy

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.