By 5 november 2013 Read More →

Creatief met stempels

Zelf stempels maken, dat willen wij wel! Op zoek naar een stempelboek dus. We vonden het creatieve doeboek: Creatief met stempels.

Stempelmaakster Meagan Lewis laat je in dit vrolijke boek zien hoe je zelf stempels kunt maken. En vervolgens hoe je met je zelfgemaakte stempels, stof, hout en papier omtovert tot persoonlijke creacties. Leuk!

Je leert in korte tijd met behulp van twintig eenvoudige projecten de technieken om je eigen stempels te snijden en ze af te drukken op bijna elk denkbaar oppervlak. Met behulp van dit boekje druk jij straks in een mum van tijd jouw persoonlijke stempel op alles wat je maar wilt. Dikke aanrader als je van persoonlijke cadeautjes houdt!

creatief met stempels doeboek voor kinderen

Creatief met stempels

Een aantal van de projecten die je in dit boekje kunt verwachten: retromoderne etiketten, kindertekening overzetten op een stempel en stempelen met afval (zoals bubbeltjes plastic).

Wij raakten behoorlijk geinspireerd door dit stempelboek en maakten snel een paar bestempelde houten labels (alleen de gaatjes moeten er nog in) die we straks aan cadeautjes hangen. Op bovenstaande afbeelding zie je verder o.a. letterstempels van de Hema, stempels en stempelinkt van PSikhouvanjou en handgemaakte stempels van de getalenteerde stempelsmaker Daan Rot.

INFO en online bestellen: Creatief met stempels

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Doeboeken, DIY, Papier

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>