By 15 oktober 2013 Read More →

BENTO raket vouwen

Afgelopen week las ik het boekje Servetten vouwen. Een verrassend boekje volop inspiratie voor de bento lunchtrommel zo bleek. Diverse origami achtige technieken voor het servetten vouwen zijn bijzonder leuk en geschikt voor in de lunchtrommel van je kind. Een vrolijk gevouwen servet maakt een saaie lunchtrommel in een paar tellen opeens tot een waar eetfestijn.

Maanraket Bento

Volg de instructies uit het boekje servetten vouwen of bekijk deze stap voor stap origami tutorial en vouw van een stoffen servet een maanraket.

Vul de lunchtrommel van je kind met dingen die hij lekker vindt. Ik koos voor wat boterhammen en fruit. Daar boven leg je de gevouwen maanraket. Reepjes paprika, sterren en een maan van kokosbrood maken het plaatje compleet.

Smakelijk eten!

rocket bento, rakket lunchtrommel

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>