By 11 oktober 2013 Read More →

Servetten vouwen

Een boekje over servetten vouwen is misschien niet direct iets dat je op Moodkids zou verwachten. Toch is dit boekje met 25 stijlvolle ideeën voor een feestelijke tafel heel erg de moeite van het vermelden waard.

Je vindt in dit boekje klassieke, kunstig gevouwen servetten, zoals een elegante roos of Franse lelie. Niet heel spannend hoor ik je denken. Maar wacht nu komt het. Er staan ook meer origami achtige vouw technieken in. En juist die laatsten vinden wij hier bij Moodkids heel erg leuk voor servetten!

Servetten vouwen voor in de bento lunchtrommel

Zelf stop ik altijd al een gekleurde servet in de overblijftrommel van mijn dochter. Want net als thuis is het handig om ook op school je snoet te kunnen poetsen.

De gevouwen konijnengezichtjes, kraanvogel, enveloppe, tanuki (bosbeest dat lijkt op een vos) en broodjeshouder uit dit boekje leverden voor mij al heel veel inspiratie op voor het opvullen van leuke bento lunchtrommels. Ook de gevouwen maanraket servet, die binnenkort in een bento te zien is, is hier een mooi voorbeeld van.

Wat ons betreft is dit boekje dus een aanrader!

TIP: Kun je geen leuke stoffen servetten voor kinderen vinden? Knip dan zelf uit een restje stof een vierkant exemplaar.

INFO en online bestellen:

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>