By 10 oktober 2013 Read More →

Piet Hein Eek & Histor zoeken 101 Karakters

Zie je dit geweldige kastje hieronder staan? Het is een product van Nederlandse bodem. Het ontwerp komt van de tekentafel van Piet Hein Eek en het kastje is in zijn werkplaats in Eindhoven tot leven gekomen. 101 kastjes zijn er van gemaakt om precies te zijn. In opdracht van Histor. Ook al zo’n mooi Nederlands merk.

101 karakters kastje van histor dutch design door piek hein eek en moodkids

Maak zelf kans op een van de 101 Piet Hein Eek kastjes

Histor heeft topontwerper Piet Hein Eek gevraagd om een nieuw kastje te ontwerpen.  Het is een waar collectors item geworden, want er zijn er slechts 101 van gemaakt. Gelukkig voor jou en mij kun je kans maken op een van die 101 Dutch Design kastjes. Wat je moet doen? Vertel Histor welk karakter jij jouw kastje zou willen geven en geef dat door op 101karakters.nl .

Wie weet mag jij jouw idee dan wel komen uitvoeren in de werkplaats van Piet Hein Eek. Op 9 november komen daar in Eindhoven alle karakters van de 101 kastjes tot leven. Hoe tof zou het zijn als je wordt uitgekozen en na afloop je kastje mee naar huis mag nemen?!

MoodKids en het 101 Karakters kastje

Histor heeft een aantal Nederlandse bloggers gevraagd om een kastje onderhanden te nemen. Het een eigen karakter te geven met de Perfect Finish Lakken van Histor. Moodkids gaat ook aan de slag met kwasten, verf en het 101 kastje. Wil je weten hoe ons 101 karakters kastje er uit komt te zien? Kom dan regelmatig kijken op de Moodkids Facebook page en Instagram. Maike geeft daar regelmatig een update, zoek op #moodkids101histor en je ziet vanzelf hoe dit Dutch Design kastje een eigen karakter krijgt.

Meer info over de Histor wedstrijd vind je op 101karakters.nl

*** Peek a boo *** UPDATE ***

piet hein eek 101 karakters kastje histor door moodkids

Even een sneak peek van het eindresultaat, later meer …

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>