By 3 oktober 2013 Read More →

Vintage Thuis – Dottie Angel en Ted & Agnes

Dit creatieve woonboek staat vol handige tips en originele zelfmaakideeën. Als je al bekend bent met de blogs van de schrijfsters dan zal het je niet verbazen dat creativiteit, originaliteit en vrolijkheid van iedere bladzijde spatten. Hou je van zelfmakers, kringloopvondsten en naald en draad, dan is dit precies het boek voor jou.

vintage thuis bloggerboek dotties angel

Vintage Thuis

Tweedehandsspullen nieuw leven in blazen en vrolijke schrijfblokjes, kanten lampenkappen en schortjes van oma’s theedoeken maken: het zijn heerlijke creatieve klusjes. Het boek Vintage Thuis staat er vol mee. Inspirerende sfeerbeelden zorgen er voor dat je direct aan de slag wilt met een van de 20 kleurrijke projecten om je huis op te fleuren.  

Schrijfsters Tif Fussel en Rachelle Blondel, in de online wereld beter bekend als creatieve bloggers Dottie Angel en Ted & Agnes prikkelen met hun projecten je fantasie en zorgen ervoor dat op het eerste oog saaie marktplaats vondsten opeens ook met hele andere ogen kunt bekijken.

Kortom: Vintage Thuis is een creatief woonboek dat vol staat met inspiratie en kleurrijke projecten voor thuis met een vleugje van toen.

INFO en online bestellen: Het boek Vintage Thuis bestel je eenvoudig online.

TIP: Terwijl jij wacht op je bestelling van Vintage Thuis, laat je je lekker inspireren op de blogs Dottie Angel en  Tales of Ted & Agnes.

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, Trend, DIY, Kinderkamer

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>