By 26 augustus 2013 Read More →

Biertje ?

Wees maar gerust: dit is geen zelfmaker voor het brouwen van bier. Wel voor het gebruik van spullen die je al in huis hebt. Ik heb al vaker #diy slingers voor MoodKids gemaakt. Vind feestjes nogal leuk:) Je hebt vast materiaal in huis die je kunt gebruiken voor je knutselactiviteiten met je kinderen.  De bierviltjes komen bij Ikea vandaan, uit hun nieuwe collectie en ik had meteen voor ogen dat dit wel eens een leuke slinger zou kunnen worden. En nog wat: supersnel in elkaar gezet!

diy bierviltjes slinger zelf maken

Nodig

  •          viltjes van de Ikea (10 voor € 0,99)
  •          koord of touw
  •          perforator

Aan de slag

Maak met de perforator twee gaatjes aan de bovenkant van elk viltje. Rijg het koord of touw door de gaatjes en klaar is kees!

Liefs, Hydi van stof enzo

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, DIY

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.