By 16 augustus 2013 Read More →

Amigurumi & mini’s – mini haakpatronen met snel resultaat

Meestal begin ik heel fanatiek aan een haakpatroon. Vaak blijkt dan al gauw dat ik mijn haaktechniek toch nog niet goed genoeg onder de knie heb of dat het eindresultaat te lang op zich laat wachten. Ik heb dus helaas al heel wat haak UFO’s (unfinished objects) op de plank liggen..

Het boekje Amigurumi & mini’s van Tirion Ceratief is mij echter op het lijf geschreven. Ruim 20 schattige snelle (!) haakpatronen zijn voorzien van duidelijke stap-voor stapfoto’s en beschrijvingen. Aan wat restjes wol heb je genoeg om de mini-amigurumi’s en iniemini-amigurumi’s zelf na te maken. Snel resultaat verzekerd! Kijk en dat is fijn, van die mini haakprojecten die je bijvoorbeeld tijdens het wachten kunt maken. Nu nog kiezen of ik eerst Gio de Giraf, Daisy het draakje, het vogeltje Tweet of een flanerende Flamingo ga haken.

 

Info en online bestellen: Amigurumi & mini’s – Tessa van Riet-Ernst

minigutumis #diy

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>