By 1 augustus 2013 Read More →

DIY stempelen

Stempels, stempelen en gestempelde zelfmakers zijn al een paar jaar gewilde onderwerpen op DIY blogs en inspiratiesites zoals Pinterest en Welke. Niet gek natuurlijk want met de simpele en super snelle stempeltechniek kun je van de meest eenvoudige dingen toch nog iets leuks en unieks maken.  Het enige dat je nodig hebt zijn stempels en stempel inkt in verschillende kleuren en je kunt direct aan de slag.

Budget vriendelijk en uniek, een gestempelde zelfmaker is dus ook buitengewoon geschikt als creatief cadeautje.

Bij de Hema vind je tegenwoordig ook al verschillende stempels en stempelinkt die best betaalbaar zijn.  En er bestaan zelfs websites waar je alleen maar stempels kunt kopen. De leukste Nederlandse online stempelshop vinden wij MoosMade – nu even dicht maar straks vast weer open!

my quote notes #diy book #kids

My Quote Notes – do it yourself notitieboekje met persoonlijke quote

Voor deze zelfmaker gebruik je de letterstempels, inkt en craft notebooks van de HEMA. Je stempelt een persoonlijke quote of citaat van de ontvanger, een bekend persoon of jezelf op de voorkant van je boekje en klaar is je creatieve cadeautje.

my quote notes #diy book #kids

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: zelf maken, Papier, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.