By 25 juli 2013 Read More →

Kinderkamer – Paper Bunnies

Hoewel de onze al helemaal af is, trekken mooie plaatjes van babykamers meteen mijn aandacht. Nu kwam ik dit zoete interieur tegen van illustratrice Chloé Fleury, die op haar blog foto’s deelt van haar eigen nursery. Hoé leuk zijn die papieren bunnies aan de muur! En ze verkoopt ze ook nog, kant en klaar of als DIY pakketje.

Jammer dat onze muren al vol hangen…

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.