By 15 juli 2013 Read More →

Holiday bunting

Bij het maken van deze diy, was het een schitterende dag. De zon scheen krachtig, het was windstil. Eindelijk zomer! Met het gezin alleen maar in onze tuin gezeten en tussendoor haakte ik een kleurrijke vlag. Voor als we in onze tent bivakkeren in zonnig Toscane. Voor als we iets te vieren hebben tijdens onze vakantie.

#diy vakantie slinger haken

Het patroon komt je misschien bekend voor, aangezien ik dit al eens eerder heb gebruikt. Zo zie je maar dat je met een steek en diverse kleuren wol, zoveel verschillende dingen kunt maken.

Wat heb je nodig?

  • de Haak je rond tutorial
  • wol in verschillende kleuren
  • haaknaald
  • voor de afwerking heb ik gedraaid ecologisch touw van de Hema gebruikt. Deze is in drie kleurstellingen verkrijgbaar.

Hoe doe je het?

Stap 1

Haak meerdere cirkels in diverse kleurstellingen. Ik heb twee formaten gebruikt: een grote cirkel waarbij ik 3 toeren heb gehaakt, volgens het patroon en een wat kleinere cirkel waarbij ik toer 3 niet heb gehaakt.

Stap 2

Haak met het touw door de cirkels heen. Vergeet niet aan beide uiteindes een stuk extra touw over te houden.

Fijne zomer!

liefs, Hyd Hoost van stof enzo

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.