By 4 juli 2013 Read More →

Masking tape

Regelmatig wordt me gevraagd waar je masking tape voor kunt gebruiken. Eigenlijk overal wel voor is meestal mijn antwoord. En om dan enkele voorbeelden te geven verwijs ik meestal naar de masking tape special met 100 ideëen om zelf te maken. Afbeeldingen spreken toch meer tot de verbeelding.

Voor wie niet weet wat Masking tape is; Masking Tape is papieren plakband in verschillende kleuren, dat beschrijfbaar en verwijderbaar is. Kortom; fijn in gebruik!

Tegenwoordig is het naast online in heel veel winkels te koop. Zo vind je masking tape bij de Wibra, Action en Hema waar de rolletjes tape behoorlijk betaalbaar zijn.

masking tape storage #diy

Zelf ben ik er ook dol op. Ik heb de rolletjes tape zelfs in de keuken hangen, gewoon aan een pollepel heb ik ze altijd bij de hand. Een vaasje, glas of broodtrommel vrolijkt enorm op van een stukje tape. En in de koelkast en vriezer gebruik ik tape om voedsel te dateren. Bijzonder handig dus zo’n rolletje!

Ook leuk om te lezen:

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.