By 25 juni 2013 Read More →

Patroon voor een kroon

Als je een beetje kunt haken en breien dan ken je GarnStudio vast al wel. Voor wie het nog niet kent is deze website een aanrader. Met heel veel gratis brei- en haakpatronen kun je hier als beginnend (en gevorderde) handwerker uren rondstruinen tussen de meer dan 5000 patronen. Sommige patronen zijn misschien wat gedateerd en de fotografie is wellicht niet altijd even mooi, maar de meest recente patronen zijn absoluut de moeite waard eens te bekijken.

Het patroon van deze geweldige gehaakte kroontjes vinden wij bijvoorbeeld erg leuk. En het lijkt er op dat dit patroon niet eens zo heel erg moeilijk is om te maken. Een ideaal handwerkprojectje voor die lange autorit bijvoorbeeld. Hebben de kinderen op vakantie meteen een leuke accessoire om (zand-)kasteeltje te spelen!

gratis haakpatroon kroontje #diy

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.