By 21 juni 2013 Read More →

Dierenmutsjes – 25 projecten om zelf te breien, te haken of te naaien van fleece

Het duurt gelukkig nog wel een tijdje voordat je die kinderhoofdjes weer mag beschermen met wat warms. Dat is niet erg, heb je dit jaar gelukkig eens voldoende tijd om zelf een muts te breien, haken of naaien. Komende winter doe jij namelijk gewoon mee met de animal hats trend. En draagt jouw kind een gehaakte panda muts, een knalrode krab of wijze uil op zijn hoofd. Helemaal zelf gemaakt door jou! Misschien maak je zelfs wel een hele stapel dierenmutsen, want de meeste patronen uit dit boekje zijn te leuk om niet tot mutsje om te toveren. Laat je ons dat dan even weten?

dierenmutsjes zelf breien haken en naaien volgens een patroon

Rachel Henderson vertaalde de beestachtige handwerktrend animal hats tot een doe het zelf boek met 25 dierenmuts projecten om te breien, haken en naaien.

Met een aantal eenvoudige basismodellen die met duidelijke stap-voor-stap uitleg gepaard gaan weten de meeste beginners wel raad. Van fleece maken zij in no-time een kikker, vis of muizen muts.

De ingewikkeldere patronen – zoals de zebrabeanie – maken dit handwerkboek ook geschikt voor de ervaren handwerker.

INFO en online bestellen – Dierenmutsjes

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>