By 20 juni 2013 Read More →

Houten vloer met sjabloon voor de kinderkamer

Als de kinderkamer een houten vloer heeft zit je goed met deze do-it-yourself. Maar alleen als je een flinke dosis lef hebt. Want er komt verf aan te pas. Dus het is behoorlijk definitief. En je bent er wel even zoet mee. Dat ook nog. Maar het resultaat, moge duidelijk zijn, is ge-wel-dig !

houten vloer sjabloneren #DIY kinderkamer

Dit mooie inspiratiebeeld vonden we bij Las Cositas de Bech & eau. We vielen direct voor de sfeer in deze kinderkamer. Die is volgens ons met name te danken aan de houten vloer met sjablonen. 

Do it Yourself : Deze vloer kun jij dus ook zelf maken! Hoe? Schilder de vloer eerst in een basiskleur. Maak vervolgens van karton sjablonen of maak vormen van schildertape (of schilder ze gewoon uit de hand) en verf de figuren op de vloer.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.