By 23 mei 2013 Read More →

Maak het zelf : kinderkameraccessoires uit het bos

Wij wonen aan de rand van het bos. Ik laat me voor de inrichting van de kinderkamers dan ook graag inspireren door de natuur. De mooiste kinderkameraccessoires hoef je echt niet altijd te kopen, onderstaande voorbeelden haal je namelijk zo uit het bos en maak je gewoon zelf!

zo maak je zelf een boomstam krukje #diy www.moodkids.nl

Laat je inspireren door deze meisjeskamer van Deas og Mia.

Hier is gekozen voor een zoete meisjeskamer. Maar dit nachtkastje of krukje misstaat ook zeker niet in een stoere jongenskamer. 

Do-it-yourself: Vraag bij de houthandel, gemeente, hovenier of iemand die je kent die zijn bomen gaat snoeien of ze een recht stuk boomstam (of hele dikke tak) voor je willen bewaren. Vervolgens laat je het drogen (niet te snel dan heb je kans op barsten) en schuur je het eventueel een beetje op, klaar is je boomstam krukje uit de natuur! Als je het mooi vindt kun je de boomstam nog deels schilderen of de schors verwijderen.

zo maak je zelf een kapstok van een tak #diy www.moodkids.nl

Dit inspiratiebeeld komt uit de kinderkamer van The Happy Home.

Die allermooiste keertjes van je baby wil je toch gewoon iedere dag zien? Deze geweldige garderobetak is naast een fraaie kapstok voor de mooiste kinderkleertjes ook nog eens de eyecatcher van de kamer. Je kunt deze tak natuurlijk ook gebruiken om de sky is the limit mobile aan op te hangen. 

Do-it-yourself: Ga op zoek naar een fraaie tak in het bos en laat hem goed drogen (ben er wel zeker van dat er geen beestje in zitten!), opschuren en ophangen!

TIP: Als je de volgende keer samen door het bos loopt, kijk dan eens goed om je heen, er liggen vaak heel wat mooie kinderkameraccessoire zo voor het oprapen. Je moet ze alleen willen zien!

Comments are closed.

MoodKids

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>

Simple Share Buttons