By 27 april 2013 Read More →

Haken voor starters

Na de online haakles voor beginners durf je het boek Haken voor starters vast wel aan. Want zelfs als je nog nooit een haaknaald hebt vastgehouden (en dat heb jij dus al) kun je met dit haakboek vrij snel de prachtigste creaties maken.

Er staan 20 projecten in waarbij je telkens een nieuwe steek of techniek leert. Stap voor stap leren haken dus. De inspirerende foto’s van Yuki Sugiura zijn een genot om naar te kijken. Al hakend leer je onder andere een theedoek, kussen, clutch en zelfs een heel vloerkleed of huisdierenmand te maken. Als je alle projecten uit dit boek haakt, beschik je over een groot aantal vaardigheden plus een fijne verzameling gehaakte voorwerpen.

Dit boek is net als het boek haken stap voor stap eigenlijk een workshop eenvoudig haken. Mocht je je hier door weten te slaan dan ben jij geen beginnend haker meer!

Info en online bestellen: Haken voor starters

haken voor starters erika knight

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.