By 22 april 2013 Read More →

Luisterboeken voor kinderen

In deze Week van het luisterboek staan alle luisterboeken centraal. Wij lazen met onze oren natuurlijk de leukste luisterboeken voor kinderen en zetten er hieronder een aantal voor je op een rijtje.

luisterboeken voor kinderen

Het muizenhuis luisterboek

Het verhaal over het Muizenhuis – Sam en Julia van Karina Schaapman ken je vast wel. Dit luisterboek, voorgelezen door Diewertje Blok, bevat al die verhalen PLUS de verhalen van Het Muizenhuis – Sam en Julia in het theater.  De belevenissen van Sam en Julia worden extra verrijkt door de muizenhuisgeluiden en muziek die je hoort. Info en Online bestellen: Het Muizenhuis – luisterboek

Rijmsoep luisterboek

Of je ze nu leest of luistert, alle verhalen van Roald Dahl zijn natuurlijk meer dan de moeite waard. Over Rijmsoep luisterboek: Helden bestaan. En bereiken een ware sterrenstatus als ze voor het nageslacht zijn beschreven door Roald Dahl. In Rijmsoep het luisterboek passeren echte helden de revue, tot groot genoegen van jonge en oudere luisteraars. Info en online bestellen: Luisterboek Rijmsoep

Pluk redt de krullevaar luisterboek (en alle andere luisterboeken van Annie M.G. Schmidt) Pluk van de Petteflet, wie kent hem niet?!, vindt in Egwijk bij Zee een groot oranje ei. Uit dit ei komt de krullevaar. Een meneer van het vogelmuseum plaatst de krullevaar in zijn museum, waar de krullevaar erg ongelukkig is. Natuurlijk verzint Pluk een list om de krullevaar te helpen ontsnappen. Info en online bestellen: Pluk redt de krullevaar luisterboek

Het grote Gruffalo luisterboek

Luister naar de twee succesvolle prentenboeken over de Gruffalo (De Gruffalo en Het kind van de Gruffalo). De verhalen worden op deze cd lekker eng en griezelig voorgelezen door actrice Lies Visschedijk. De toch al spannende verhalen met een slimme, dappere muis in de glanzende hoofdrol worden nog bloedstollender door de geluidseffecten en muziek! Inclusief twee liedjes! Info en online bestellen: Het grote Gruffalo luisterboek

Pippi Langkous luisterboek

Pippi Langkous is het sterkste meisje van de wereld. Ze woont helemaal alleen in Villa Kakelbont. Nou ja, helemaal alleen… haar paard en haar aapje meneer Nilsson wonen er ook nog. Pippi doet alles anders als andere kinderen. Dit luisterboek wordt voorgelezen door Diewertje Blok die dat met hoorbaar plezier doet. Info en online bestellen: Pippi Langkous luisterboek

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Doeboeken, DIY

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.