By 22 april 2013 Read More →

Jarig!

In mijn DIY blog “fotoslinger maken” vertelde ik over mijn nichtje Mali die bijna jarig is. Nou, zondag is het zover. Ze krijgt de fotofeestslinger en nog veel meer moois dat ik jullie wil laten zien. Mali wordt acht jaar en wat geef je nu een achtjarig meisje? Ze is gek op mooie kleren, “dingetjes” en eigen maaksels.

kadootjes hydi

Ik heb een mooi blik gekocht bij good old Zeeman voor een paar euro en deze gevuld met:

  1. de fotoslinger
  2. een zelfgemaakte roze neon ketting met een plastic beestje
  3. een zelfgemaakt armbandje gemaakt van witte houten kralen met een roze lintje en tevens een plastic beestje
  4. een wit tricot strokenrokje, ook van Zeeman. Aan de zoom heb ik een geel golfbandje gestikt
  5. een groen t-shirtje met houten knoopjes (ook van Zeeman), die ik zo leuk vond, dat ik er niets aan heb veranderd
  6. een mooie, hippe roze blazer van het merk Name It, gekocht bij de leukste kinderkledingwinkel in Landsmeer, namelijk “Ollie & Bommel”. Ik ben erg voor het idee om de locale winkeliers te ondersteunen door bij hen te kopen

En nu maar hopen dat mijn lieve nichtje Mali blij is met haar cadeautjes.

Tot de volgende keer!

Liefs,

Hydi van stof enzo

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Hydi ademt DIY. Ze is Moodkids eerste gastblogger en verrast ons na al die jaren nog steeds om de week met een nieuwe DIY. Weten waar Hydi haar inspiratie vandaan haalt? Lees dan haar blog Oh la la Hydi.