By 19 april 2013 Read More →

De Oranjes een uitgeBREIde geschiedenis

Wat een grappig boek is dit zeg! In De Oranjes, een uitgeBREIde geschiedenis, maak je wel op een heel verrassende wijze kennis met de koninklijke familie. Juliana, Bernhard, Beatrix, Claus, Willem-Alexander, Máxima en de drie Prinsesjes ze staan er allemaal in, als BREIPATROON !

Naast de patronen om de koninklijke familie te breien, staat er ook nog een klein stukje geschiedenis in over de Oranjes. Iedere pop komt met een eigen te breien garderobe.  Zo worden de poppen ook nog eens leuke speelobjecten. Oranje hoogtepunten als de verloving, trouwdag en inhuldiging speel je zelf na in passende outfits. Creatief bedacht!

Nu hop aan de slag! Geef het sprookje dat Oranje heet een gezicht door al die koninklijke poppen die je kunt breien, ook echt zelf te maken.

Info en online bestellen: De Oranjes een uitgeBREIde geschiedenis

De Oranjes een uitgeBREIde geschiedenis

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.